Om

Andrew Wurner ble uteksaminert fra University of California, San Francisco Dental School i 1999. Han jobbet i California i 2 år før han flyttet til Norge. Andrew har jobbet over 18 år i både offentlige og private klinikker her i Norge. Han er medlem av Den Norske Tannlegeforening og the American Dental Association.

Andrew er opptatt av at pasientene føler seg godt ivaretatt. Han trives med å jobbe i en mindre klinikk hvor han blir kjent med pasientene og kan følge dem over tid.
Camilla Grindheim ble uteksaminert fra Pomeranian Medical University i Polen i 2016. Hun har jobbet i privat sektor i Tromsø i 3 år og er nå tilbake til hjembyen Stavanger. Camilla er medlem av Den Norske Tannlegeforeningen og er opptatt av å holde seg faglig oppdatert.

Hun er kvalitetsbevisst og motiveres av fornøyde pasienter. Skånsom behandling med pasienten i fokus.
Hanne Flikka ble autorisert tannhelsesekretær i 2007 ved Bergeland vgs. Hun er blid, positiv og omgjengelig. Hanne er opptatt av å yte god service og ta godt imot pasientene våre.


Vi tilbyr allmenn tannbehandling: Estetiske tannfyllinger, tannbleking, rotfylling, tanntrekking, tannkroner, broer, proteser.

Både nye og faste kunder er velkomne til oss!